Huma Gel żel energetyczny z nasionami chia jabłko z cynamonem 42g Huma

files/fotob/product-24352.jpg.
Huma Gel żel energetyczny z nasionami chia jabłko z cynamonem 42g
EAN: 858082006034
Kod produktu: HG02
Id produktu: 24352
Dostępny
Wysyłka od: 0 zł
InPost Paczkomaty 24/7
Przelewy24.pl: 0,00 zł
Przelew na konto: 0,00 zł
Kurier Inpost
Przelewy24.pl: 0,00 zł
Przelew na konto: 0,00 zł
Kurier Pocztex
Przelewy24.pl: 0,00 zł
Przelew na konto: 0,00 zł
Kurier GLS
Przelewy24.pl: 0,00 zł
Przelew na konto: 0,00 zł
Kurier UPS
Przelewy24.pl: 0,00 zł
Przelew na konto: 0,00 zł
Odbiór osobisty
Przelewy24.pl: 0,00 zł
Przelew na konto: 0,00 zł
12,70 zł
Szybka wysyłka
Szybka wysyłka
Bezpiecznie zwroty
Bezpiecznie zwroty
Program lojalnościowy
Program lojalnościowy

Opis produktu

Żele energetyczne Hüma są produkowane z prawdziwych składników żywnościowych. Hüma zapewni Ci długotrwałą wydajność dzięki zawartości glukozy (krótkie i długie łańcuchy cukrowe) oraz fruktozy w proporcji 2:1 oraz zawartości 9 aminokwasów egzogennych dających maksymalny zastrzyk energii.

Składniki: przecier z jabłek 35% (woda, skoncentrowany przecier z jabłek), cukier trzcinowy, syrop z ryżu brązowego, mielone nasiona chia - szałwii hiszpańskiej (Salvia hispanica) 8%, sól morska, kwas cytrynowy, cynamon 0,5%.

Informacje o alergenach: produkt wyprodukowany w zakładzie przetwarzającym mleko, jaja, soję, skorupiaki, ryby, orzechy i orzeszki ziemne.

  • Waga: 42 g
  • Produkt bezglutenowy.
  • Produkt odpowiedni dla wegan.

 

Tabela wartości odżywczych

Informacje odżywcze

w 100 g

1 saszetka

%RWS

Wartość energetyczna:

998 kJ (238 kcal)

419 kJ (100 kcal)

5%

Tłuszcz:

0 g

0 g

0%

    w tym kwasy tł. nasycone:

0 g

0 g

0%

Węglowodany:

51 g

22

8%

    w tym cukry:

33 g

14 g

16%

Błonnik:

2,4 g

1 g

4%

Białko:

2,4 g

1 g

2%

Sól:

0,6 g

0,25 g

4%

RWS - referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.Ok